Informatie voor bedrijven

Graag stel ik u Zeusgids.nl voor. Een nieuwe commerciële website gericht op promotie van bedrijven in Nederland. Dat adverteren GRATIS zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst zeusgids.nl

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten zich oriënteert op internet alvorens tot een aankoop/offerte aanvraag over te gaan. U wilt natuurlijk dat tijdens dit proces de consument uw bedrijf vindt en niet die van uw concurrent, want dit is een potentiële klant. Wanneer u niet goed vindbaar bent online/in de zoekmachines zal dit een negatieve invloed hebben op uw bekendheid en het aantal potentiële klanten dat uw website bezoekt. Dit kost u omzet.

Beter vindbaar online met zeusgids.nl

zeusgids.nl kan u helpen beter vindbaar te zijn online. Wij zijn continu bezig met de promotie en zoekmachine optimalisatie van onze online gids. Als wij beter vindbaar zijn bent u dat namelijk ook, mits u natuurlijk een vermelding van uw bedrijf heeft op onze website. Dit tegen een zeer aantrekkelijk bedrag.

Voordat het jaar verloopt krijgt u een automatische email van het systeem met de mededeling dat de jaarlijkse vermelding bijna verloopt. In deze email is een link meegestuurd waarmee u de vermelding weer één jaar kunt verlengen. Wilt u dit niet, dan verdwijnt uw vermelding automatisch, maar u kunt altijd weer een nieuwe vermelding plaatsen. Wij doen ook niet aan stilzwijgende verlenging!

 

Prijzen overzicht

  • € 9,00
Aanmelden Inloggen
Adverteren bij Daisycon