Adverteren?

Graag stel ik u Zeusgids.nl voor. Een nieuwe commerciële website gericht op promotie van bedrijven in Nederland. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst zeusgids.nl

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten zich oriënteert op internet alvorens tot een aankoop/offerte aanvraag over te gaan. U wilt natuurlijk dat tijdens dit proces de consument uw bedrijf vindt en niet die van uw concurrent, want dit is een potentiële klant. Wanneer u niet goed vindbaar bent online/in de zoekmachines zal dit een negatieve invloed hebben op uw bekendheid en het aantal potentiële klanten dat uw website bezoekt. Dit kost u omzet.

Beter vindbaar online met zeusgids.nl

zeusgids.nl kan u helpen beter vindbaar te zijn online. Wij zijn continu bezig met de promotie en zoekmachine optimalisatie van onze online gids. Als wij beter vindbaar zijn bent u dat namelijk ook, mits u natuurlijk een vermelding van uw bedrijf heeft op onze website. Dit tegen een zeer aantrekkelijk bedrag.

Op zeusgids.nl kunt u al een bedrijfsvermelding krijgen voor 9,00 euro ex BTW per jaar! Het is 9,00 euro ex BTW per jaar en dit blijft zo.

Voordat het jaar verloopt krijgt u een automatische email van het systeem met de mededeling dat de jaarlijkse vermelding bijna verloopt. In deze email is een link meegestuurd waarmee u de vermelding weer één jaar kunt verlengen. Wilt u dit niet, dan verdwijnt uw vermelding automatisch, maar u kunt altijd weer een nieuwe vermelding plaatsen. Wij doen ook niet aan stilzwijgende verlenging!

U krijgt automatisch uw offerte, in PDF, per e-mail toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte (9,00 euro per jaar ex BTW per vermelding) kunt u veilig betalen via Ideal. Dus geen verrassingen achteraf of verplichtingen. Daar houden wij niet van!

Adverteren bij Daisycon