Tophuizenplaats

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Tophuizenplaats.nl is een nieuwe online huizenmarkt en biedt u een eenvoudige manier om uw woning te verkopen of te verhuren.
Het is momenteel een moeilijke tijd, mede door de crisis om een woning te verkopen. In Nederland staan momenteel meer als 350.000 woningen te koop. Dat een woning jaren te koop staat is geen uitzondering meer, maar aan de andere kant zijn steeds meer mensen op zoek naar een geschikte koop of huur woning. Tophuizenplaats.nl maakt het mogelijk deze twee groepen te matchen door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.
Tophuizenplaats.nl biedt u deze service voor een scherpe prijs, om zodoende uw woning sneller te verkopen of te verhuren. Via Tophuizenplaats.nl kunnen u of uw makelaar op een eenvoudige manier uw woning door het plaatsen van een advertentie onder de aandacht van potentiŽle kopers of huurders brengen.
De geadverteerde woning wordt dan automatisch verzonden naar makelaars in de regio, maar ook naar particulieren die in de regio aan het zoeken zijn. Op deze manier bent u verzekerd dat iedere geÔnteresseerde koper of huurder uw woning onderogen krijgt.
Het plaatsen van uw woning door middel van een advertentie op Tophuizenplaats.nl heeft vele voordelen.

 Duidelijke tarieven, eenmalig Ä 30,25 per woning Prijzen zijn inclusief 21 % BTW
 Geen contract, stilzwijgende verlengingen of abonnementen.
 Woning advertenties blijven staan totdat u uw woning heeft verkocht of verhuurd.
 U betaald geen verdere kosten aan ons bij verkoop of verhuur van uw woning.
 U verwijderd uw advertentie zodra u uw doeleinden heeft bereikt.
 Direct contact met potentiŽle huurders of kopers.

Verkoop of verhuur uw woning sneller en eenvoudig via Tophuizenplaats.nl
Tophuizenplaats.nl heeft een landelijk bereik en door onze unieke opzet krijgen makelaars en particulieren in de regio direct uw advertentie te zien. Om een woning te plaatsen heeft u ťťn credit nodig, deze kunt u via de website bestellen. Als u meerdere woningen wilt plaatsen heeft u ook meerdere credit,s nodig. Als u dit niet doet wordt de plaatsing automatisch verwijderd door het systeem.
Geen onduidelijke kosten! Slechts een eenmalig bedrag.
Wanneer u uw woning heeft verhuurd of verkocht via Tophuizenplaats.nl dan berekenen wij hierover geen kosten, dus wij vragen geen enkele vorm van commissie. U betaalt slechts voor de geplaatste advertentie en verder niets

 


  • : Tophuizenplaats
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : burg verstraatenlaan 20
  • : 6641CE
  • : Beuningen
  • : 024-8482626
  • : 024-8449862
  • : http://www.tophuizenplaats.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Tophuizenplaats

Er zijn nog geen reviews van Tophuizenplaats.